Confort, cultura i muntanya

Tradició i modernitat s'uneixen en un sol projecte d'interiorisme per fer-lo sentir com a casa. Ubicat al costat d'un dels tresors del romànic més importants del sud d'Europa, l'Hotel deth País és un dels màxims exponents de la tradició i la cultura occitana a la Vall d'Aran. Fundat el 1985, compta amb 18 habitacions, cafeteria, llar de foc i sala d'estar.

En ple procés de renovació, les habitacions de l'Hotel deth País oscil·len entre els 12 i 14 metres quadrats. Disposen de bany compet amb assecador, TV amb pantalla de plasma, canals per satèl.lit, productes de tocador gratuïts i caixa forta. 

Algunes de les habitacions gaudeixen de balcó amb vistes sobre l'Aneto, d'altres s'ubiquen al sota-teulat i disposen del característic sostre de fusta inclinat i d'altres gaudeixen d'una perspectiva privilegiada del romànic aranès amb la població d'Unha de fons. 

Low-cost

Tres estrelles al preu de dues. Aquest és el principi que regeix l’Hotel deth País. Treballem sempre amb les tarifes més econòmiques de la nostra categoria perquè també és així com entenem el confort.

Menjar

L'Hotel deth Pais ofereix gratuïtament un complet bufet d'esmorzar. El servei de Bar-Cafeteria està obert entre les 08.00 i les 23.30 i els sopars de "Pa amb tomàquet" s'ofereixen entre les 19.30 i les 22.30. L'Hotel també compta amb la col·laboració del Restaurant Prat Aloy, uns dels establiments amb més prestigi de la Vall d'Aran, ubicat a escassos 500 metres de l'hotel.

Eco-sostenible

És una filosofia i també una necessitat.  Les temperatures extremes de la Vall d’Aran obliguen els establiments a fer grans despeses energètiques que repercuteixen directament sobre la factura dels clients. A l’Hotel deth País hem aconseguit reduir al 50% els costos de subministrament elèctric i de calefacció aplicant criteris d’eficiència tant en la producción com en el consum d’energia. Des de 2013, totes les instal.lacions de l’hotel s’escalfen només amb llenya i biomassa; la il.luminació ha estat substituida per tecnologia LED; els aïllaments s’han millorat i l’aigua corrent és exclusivament de les fonts de la Vall.  


 

Esta Web utiliza cookies propias y de terceros con la finalidad de permitir la navegación a través de la Web y el seguimiento y análisis del comportamiento de los usuarios. El acceso y uso de esta Web implica su aceptación. Para más información, puede acceder a nuestra Política de 'Cookies'